member

MINI

Mini je naša simpatična in izredno prijazna ponica. Zaradi njene majhnosti se v njenem sedlu preizkusijo tudi najmlajši jahači in v njeni družbi preživijo nepozabne trenutke. Vsakega obiskovalca veselo prevoha in pokuka ali se mu v žepu skriva kakšen priboljšek.
member

OLI

Oli je osemletni toplokrvni križanec, ki ga zaradi njegovih črnih pik na beli dlaki večkrat poimenujemo kar "Konj od Pike Nogavičke". Je zelo igrive narave in vedno išče nove načine kako odpreti vrata in pobegniti v babičin vrt. Med jahanjem pa je izredno miren in pozoren, zato je super konj za vsakega začetnika.
member

FLORIAN

Florian je kastrat slovaške toplokrvne pasme, ki je v prejšnjih sezonah tekmoval v preskakovanju ovir, sedaj pa je odličen konj, na katerem se lahko jahači v nadaljevalnih tečajih učijo dresurnih elementov in osnov preskakovanja ovir.
member

DIXI

Naš Dixi je prav poseben konjiček, ki je nekoč sodeloval v hipoterapijah za otroke s posebnimi potrebami. Sedaj pa je zaradi njegove zanesljivosti in srčnosti odličen učitelj jahanja za otroke začetnike.